Jen Sincero: Ti si opasna faca

Danas vam donosim osvrt na knjigu Ti si opasna faca koju mi je dalo @budilnikizdavastvo 🥰

Knjiga se sastoji od pet dijelova: Kako si postao ovakav, Kako prigrliti svoju unutarnju opasnu facu, Kako pronaći zlatnu žilu, Kako da već jednom preboliš svoja sr*nja te Kako opasno rasturati.

Ja sam se pronašla već na samom početku knjige u rečenici: “Iako se moja majka zaista potrudila stvoriti topli dom ispunjen ljubavlju i smijehom koliko je moguće, trebale su mi godine da napokon uspijem složiti rečenicu nakon što čujem onu frazu od koje se ledi krv u žilama: “Moramo razgovarati.”

Sama je knjiga takva da ju ne preporučam čitati u dahu, što ne znači nužno da se tako i ne može čitati. No, ja više pribjegavam takvom načinu jer, ukoliko čitam po nekoliko stranica, imam više vremena za razmisliti kako napisano primijeniti na vlastiti život.

Slično kao što sam napisala da Govorili su da sam preosjetljiva ne može zamjeniti razgovor sa stručnjakom, niti je knjiga instant rješenje po kojem ćete vi preko noći postati uspješni, lijepi i pametni, isto mislim i za ovu knjigu. Ukoliko želite promisliti detaljnije o onome što vas koči i sputava, ova je knjiga za vas!

Definitivno knjiga koju mi je drago posjedovati i čijim ću se dijelovima povremeno vraćati.

Autorica je izdala i nastavak Zarađuj kao opasna faca čiji vam osvrt donosim uskoro.

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top