Mini osvrt: Liv Constantine – Posljednji susret

Nemam običaj pisati potpune recenzije za knjige koje pročitam u sklopu izazova ili nekog buddy read. 🤭 Draže mi je njih prokomentirati s grupom ljudi koja ih je čitala ili osobom koja mi je taj izazov zadala.

Međutim, budući da je Pax_liber prije svega dnevnik pročitanog, predstavit ću ukratko i ovaj roman pročitan u sklopu buddy read koji je organizirala Pages of Lucy 😊

Knjigu sam pročitala još prije tjedan dana, ali je dan komentiranja danas stoga osvrt dolazi tek sada.

Roman je, prema meni, obiteljska drama s naznakama trilera. Na samom početku romana događa se ubojstvo Kateine majke. Kada na sprovodu Kate uoči da je na njega došla njezina prijateljica iz mlađih dana – Blaire, dobije nadu kako će ipak lakše prebroditi te teške dane. Međutim, ona počinje primati neuobičajene poruke te pronalaziti čudne znakove po kući. Zbog saznanja da je ubojica tu negdje te straha da će možda ona ili njezina kći biti sljedeća žrtva, Kate postaje vrlo anksiozna. Tu pratimo njezin odnos prema dadilji, mužu, ocu pa i samoj Blaire. Iako je sam stil pisanja poprilično jednostavan, kraj je vrlo zanimljiv i zaista izvrsno napisan te opravdava ipak relativno visoku ocjenu koju dajem ovoj knjizi.
Ocjena: 7,5/10

Leave a Comment

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Scroll to Top